Med lång behandlingserfarenhet inom kroppsterapi har jag utvecklat en unik, högkvalitativ och kostnadseffektiv behandlingskombination. Jag erbjuder snabba diagnostiska, prestationshöjande  och smärtsänkande resultat. Behandlingen är dessutom i stort sett smärtfri. Detta är styrkan i min behandling.

Så här går en behandling till hos mig:

En kort inledande intervju

För mig är det viktigt att veta är när, var och hur du fick dina smärtor, samt tidigare behandlingar, sjukdomar, mediciner, röntgen och operationer skall dokumenteras.

Undersökning

Ortopediska muskeltester och nervtester. Behandlingen är sen den viktigaste undersökningen för att hitta orsaken problemet.

Massage

Massage ger en behaglig muskelavslappning, smärtlindring och uppmjukande effekt på muskler och leder.  Massage är dock endast en del av behandlingen.

Triggerpunkts akupunktur

Efter ca 25000 utförda akupunktur behandlingar så kan jag bara säga att det är en fantastisk metod att bryta en akut/kronisk muskelspänning. Jag kan med akupunktur behandla flera besvärande områden samtidigt. Den smärta du söker för är sällan endast orsaken till ditt besvär. Detta innebär att du som patient får mera kvalitativ behandlingstid, vilket i sin tur ger bättre resultat.

Behandlingen är smärtfri.

 

Triggerpunktsbehandling

Gillar du inte akupunktur, så kan du få triggerpunktsbehandling istället. Då tycker jag på  en specifik del av en spänd muskel och på så sätt få resten av muskeln att slappna av. Hittar man rätt punkt är det smärtsamt och av den anledningen använder jag sällan denna metod, men den fungerar som ett komplement till triggerpunkts- akupunkturen.

Elterapi

En smärtfri behandling som gör att muskeln masseras så att de andra behandlingsmetoderna fungerar bättre.

Manipulation

En led som är smärtsam och hämmad i sin rörlighet får omgivande muskulatur att spänna sig. För att återställa ledrörligheten till det normala för jag leden i ett ytterläge och då kan ett knak uppstå. Manipulationen skall vara smärtfri.

Behandlingsreaktion

Efter en behandling kan du känna mör och få träningsvärk andra dagen. Drick mycket vatten. INGEN träning samma dag!

Rådgivning

När du sedan är smärtfri, så ingår det alltid hur du i fortsättningen skall undvika dina besvär. Det har jag mycket erfarenhet av.