Om Citynaprapaten David Privér

Med över 25 års behandlingserfarenhet har jag utvecklat en unik, högkvalitativ och kostnadseffektiv behandlingskombination. Jag erbjuder snabba diagnostiska, prestationshöjande och smärtreducerande resultat. Behandlingen är dessutom i stort sett helt smärtfri. Detta är styrkan i min behandling.

David Privér Citynaprapaten grundades 1999. Mitt företags grundfilosofi är att kunna erbjuda högkvalitativ behandling, valuta för pengarna, samt att ge ett tryggt, snabbt och individuellt anpassat omhändertagande med riktiga diagnostiska svar och smärtreducerande resultat.

Jag försöker ständigt vidareutveckla mig inom mitt yrke och har utvecklat en stor kundkrets av privatpersoner, företag, försäkringsbolag och sportanläggningar.

Leg. Naprapat David Privér

  0709-501160

Telefontid må-fr 7-19

Arbetstid måndag - fredag 7-17

Beräknad behandlingstid 40-50 min

  citynaprapaten@hotmail.com

  Österlånggatan 74 BV, 503 37 Borås

400 parkeringsplatser inom 100m

Skulle Ni av någon anledning inte komma fram på 0709-501160 så sms:a, eller maila i markerade fältet till höger så återkopplar jag direkt.

Konsultation
-Ring, sms:a eller maila om du behöver konsultation.

Integritetspolicy

Läs om hur vi hanterar personuppgifter här

Sociala medier