Om Citynaprapaten David Privér

Med över 25 års behandlingserfarenhet har jag utvecklat en unik, högkvalitativ och kostnadseffektiv behandlingskombination. Jag erbjuder snabba diagnostiska, prestationshöjande och smärtreducerande resultat. Behandlingen är dessutom i stort sett helt smärtfri. Detta är styrkan i min behandling.

David Privér Citynaprapaten grundades 1999. Mitt företags grundfilosofi är att kunna erbjuda högkvalitativ behandling, valuta för pengarna, samt att ge ett tryggt, snabbt och individuellt anpassat omhändertagande med riktiga diagnostiska svar och smärtreducerande resultat.

Jag försöker ständigt vidareutveckla mig inom mitt yrke och har utvecklat en stor kundkrets av privatpersoner, företag, försäkringsbolag och sportanläggningar.

Tidsbokning

  0709-501160

Måndag - fredag 07-17

Du kan sms:a, maila eller ringa för tidbokning. Du får ett skyndsamt svar.

Beräknad behandlingstid 40-50 min

Konsultation
-Ring, sms:a eller maila om du behöver konsultation.

  citynaprapaten@hotmail.com

  Österlånggatan 74 BV, 503 37 Borås

400 parkeringsplatser inom 100m