Om Citynaprapaten David Privér

Med över 20 års behandlingserfarenhet har jag utvecklat en i Borås unik, högkvalitativ och kostnadseffektiv behandlingskombination. Jag erbjuder snabba diagnostiska, prestationshöjande och smärtsänkande resultat. Behandlingen är dessutom i stort sett helt smärtfri. Detta är styrkan i min behandling. Ditt välmående är min drivkraft att alltid bli en bättre naprapat.

Jag grundade Citynaprapaten David Privér AB redan 1999. Mitt företags grundfilosofi är att kunna erbjuda högkvalitativ behandling, valuta för pengarna, samt att ge ett tryggt, snabbt och individuellt anpassat omhändertagande med goda diagnostiska och funktionella resultat.

Jag försöker ständigt vidareutveckla mig inom mitt yrke och har utvecklat en stor kundkrets av privatpersoner, företag, försäkringsbolag och sportanläggningar.

Kontakt

Leg. Naprapat David Privér
  033-130390 (må-fr 7-19)
  citynaprapaten@hotmail.com
  Österlånggatan 74 BV, 503 37 Borås

Boka behandling
Bokning sker via telefon.

Konsultation
Om du är osäker på om just jag skall/kan hjälpa dig, vänligen konsultera mig först med ett telefonsamtal eller mail.

Parkering
Närmaste parkering är vid BT, Allégatan.

Integritetspolicy
Läs om hur vi hanterar personuppgifter här.

OBS! Avbokning sker ENDAST via telefon, senast kl 8.00 samma dag. Sen avbokning och missad tid debiteras med fullt pris.

Sociala medier