Min behandlingsmetod

Med lång behandlingserfarenhet inom kroppsterapi har jag utvecklat en unik, högkvalitativ och kostnadseffektiv behandlingskombination. Jag erbjuder snabba diagnostiska, prestationshöjande och smärtsänkande resultat. Behandlingen är i stort sett smärtfri. Detta är styrkan i min behandling.

Har du kroniska eller akuta smärtor? Ring och konsultera mig först, så kan vi bedöma vilken behandlingsform som är mest lämplig I just ditt fall. Det kanske är något som ska åtgärdas av mig,  dig själv, eller sjukvården. Risken för sjukskrivning minskar markant om du får rätt rådgivning och hjälp direkt. Jag erbjuder korta väntetider och högkvalitativ behandling. Ett snabbt omhändertagande gör att du sparar både tid och pengar.

Mina naprapatbehandlingar inleds alltid med en kort intervju. För mig är det viktigt att veta är när, var och hur du fick dina smärtor, samt tidigare behandlingar, sjukdomar, mediciner, röntgen och operationer skall dokumenteras. Först nu kan vi välja de behandlingsmetoder som är bäst för dig.

Massage

Massage ger en behaglig muskelavslappning, smärtlindring och uppmjukande effekt på muskler och leder.  Massage är dock endast en del av behandlingen.

Triggerpunktsakupunktur

Efter ca 25000 utförda akupunktur behandlingar så kan jag bara säga att det är en fantastisk metod att bryta en akut/kronisk muskelspänning. Jag kan med akupunktur behandla flera besvärande områden samtidigt. Den smärta du söker för är sällan endast orsaken till ditt besvär. Detta innebär att du som patient får mera kvalitativ behandlingstid, vilket i sin tur ger bättre resultat.
Behandlingen är smärtfri.

Triggerpunktsbehandling

Gillar du inte akupunktur, så kan du få triggerpunktsbehandling istället. Då trycker jag på en specifik del av en spänd muskel och på så sätt få resten av muskeln att slappna av. Hittar man rätt punkt är det smärtsamt och av den anledningen använder jag sällan denna metod, men den fungerar som ett komplement till triggerpunktsakupunkturen.

Manipulation

En led som är smärtsam och hämmad i sin rörlighet får omgivande muskulatur att spänna sig. För att återställa ledrörligheten till det normala för jag leden i ett ytterläge och då kan ett knak uppstå. Manipulationen skall vara smärtfri.

Elterapi

En smärtfri behandling som gör att muskeln masseras så att de andra behandlingsmetoderna fungerar bättre.

Behandlingsreaktion

Efter en behandling kan du känna mör och få träningsvärk andra dagen. Drick mycket vatten. INGEN träning samma dag!

Rådgivning

När du sedan är smärtfri, så ingår det alltid hur du i fortsättningen skall undvika dina besvär. Det har jag mycket erfarenhet av.

Företagsbehandlingar

Jag kan med kort väntetid erbjuda akut omhändertagande för en mängd olika smärtor. Mitt mål är att den anställde ska komma tillbaka till arbetet så snabbt som möjligt till förmån för den enskildes och företagets ekonomi.

Arbetsgivaren får göra avdrag för kostnader för förebyggande behandling, om han kan visa att behandlingen syftar till att den anställde ska kunna fortsätta att förvärvsarbeta. Några formella beviskrav med läkarintyg finns inte, men arbetsgivaren ska göra en individuell bedömning av den anställde och visa behovet och syftet med behandlingen. Läs mer hos Skatteverket

Idrottsskador

Med lång personlig erfarenhet av idrott på elitnivå, kombinerat med olika utbildningar, samt lång behandlingserfarenhet, kan jag nå snabba diagnostiska och funktionella resultat. Jag kan med gott samvete säga att jag har en gedigen kunskap att förstå innebörden av en idrottsskada, överbelastning, överträning, etc.

Kontakt

Leg. Naprapat David Privér
  033-130390 (må-fr 7-19)
  citynaprapaten@hotmail.com
  Österlånggatan 74 BV, 503 37 Borås

Boka behandling
Bokning sker via telefon.

Konsultation
Om du är osäker på om just jag skall/kan hjälpa dig, vänligen konsultera mig först med ett telefonsamtal eller mail.

Parkering
Närmaste parkering är vid BT, Allégatan.

OBS! Avbokning sker ENDAST via telefon, senast kl 8.00 samma dag. Sen avbokning och missad tid debiteras med fullt pris.

Sociala medier

Kontakta David