Min behandlingsmetod

Med lång behandlingserfarenhet inom kroppsterapi har jag utvecklat en unik, högkvalitativ och kostnadseffektiv behandlingskombination. Jag erbjuder snabba diagnostiska, prestationshöjande och smärtsänkande resultat. Behandlingen är i stort sett smärtfri. Detta är styrkan i min behandling.

Har du kroniska eller akuta smärtor? Ring och konsultera mig först, så kan vi bedöma vilken behandlingsform som är mest lämplig I just ditt fall. Det kanske är något som ska åtgärdas av mig,  dig själv, eller sjukvården. Risken för sjukskrivning minskar markant om du får rätt rådgivning och hjälp direkt. Jag erbjuder korta väntetider och högkvalitativ behandling. Ett snabbt omhändertagande gör att du sparar både tid och pengar.
Mina naprapatbehandlingar inleds alltid med en kort intervju. För mig är det viktigt att veta är när, var och hur du fick dina smärtor, samt tidigare behandlingar, sjukdomar, mediciner, röntgen och operationer skall dokumenteras. Först nu kan vi välja de behandlingsmetoder som är bäst för dig.

Massage

Massage ger en behaglig muskelavslappning, smärtlindring och uppmjukande effekt på muskler och leder. Massage är dock endast en del av behandlingen. Massagen är av enklare slag.

Triggerpunktsakupunktur

Efter ca 40000 utförda akupunktur behandlingar så kan jag bara säga att det är en fantastisk metod att bryta en akut/kronisk muskelspänning. Jag kan med akupunktur behandla flera besvärande områden samtidigt. Den smärta du söker för är sällan endast orsaken till ditt besvär. Detta innebär att du som patient får mera kvalitativ behandlingstid, vilket i sin tur ger bättre resultat.
Behandlingen är smärtfri.

Triggerpunktsbehandling

Gillar du inte akupunktur, så kan du få triggerpunktsbehandling istället. Då trycker jag på en specifik del av en spänd muskel och på så sätt få resten av muskeln att slappna av. Hittar man rätt punkt är det smärtsamt och av den anledningen använder jag sällan denna metod, men den fungerar som ett komplement till triggerpunktsakupunkturen.

Manipulation

En led som är smärtsam och hämmad i sin rörlighet får omgivande muskulatur att spänna sig. För att återställa ledrörligheten till det normala för jag leden i ett ytterläge och då kan ett knak uppstå. Manipulationen skall vara smärtfri.

Elterapi

En smärtfri behandling som gör att muskeln masseras så att de andra behandlingsmetoderna fungerar bättre.

Behandlingsreaktion

Efter en behandling kan du känna mör och få träningsvärk andra dagen. Drick mycket vatten. INGEN träning samma dag!

Rådgivning

När du sedan är smärtfri, så ingår det alltid hur du i fortsättningen skall undvika dina besvär. Det har jag mycket erfarenhet av.

Företagsbehandlingar

Mitt mål är att den anställde ska komma tillbaka till arbetet så snabbt som möjligt till förmån för den enskildes och företagets ekonomi.

Behandling och rehabilitering är avgifts- och skattefri samt även avdragsgill för arbetsgivare. Lär mer hos Skatteverket >>

Du kan också välja att använda ditt friskvårdsbidrag.

Arbetsgivaren får göra skattepliktiga avdrag för förebyggande behandling, rehabiliterings behandling och företagshälsovård.

 

 

Idrottsskador

Med 40 års erfarenhet av idrott och tävlingar på elitnivå, kombinerat med olika utbildningar, samt lång behandlingserfarenhet, kan jag nå snabba diagnostiska och funktionella resultat. Jag tror inte på passiviserande och vilande behandlingsmetoder. Jag har av egna erfarenheter en god inblick i att förstå innebörden av träningsmärtor, idrottsskador, överbelastning problematik, överträning, etc. Ring och konsultera mig först så kollar vi förutsättningarna för ett kortvarigt givande samarbete.

 

Tidsbokning

  0709-501160

Måndag - fredag 07-17

Du kan sms:a, maila eller ringa för tidbokning. Du får ett skyndsamt svar.

Beräknad behandlingstid 40-50 min

Konsultation
-Ring, sms:a eller maila om du behöver konsultation.

  citynaprapaten@hotmail.com

  Österlånggatan 74 BV, 503 37 Borås

400 parkeringsplatser inom 100m