Omdömen

Mycket bra service och bemötande. Ser till helheten och ger behandling som hjälper snabbt men även rådgivning till hur man ska undvika liknade problem i framtiden.

Tack David

Jag har haft besvär med min höft under lång tid vid löpning och besökt många olika terapeuter. David bemötte mitt besvär på ett nytt sätt och jag kunde därför springa smärtfri på SM. David ser till varje individs behov och det märks att han har väldigt mycket kunskap. Rådgivning och behandling i toppklass. – Linus Wirén SM-guldmedaljör på 100 km löpning 2018

Brukar gå regelbundet till andra terapeuter, men aldrig tidigare har jag mått så bra som nu, 4 veckor efter sista besöket. Han lovade att allt skulle fungera om jag bara tränade rätt.

Inger 80 år

Bra information och behandling. Ren och fin mottagning. Skönt med en tyst mottagning utan hög musik.
/ Inger

Bäst

Har varit hos många olika men David är utan tvekan bäst. Noggrann, kunnig och intresserad av sina patienter. Rekommenderas mycket varmt.

Oerhört kunnig

Efter att ha varit vid sju tillfällen på två månader hos kiropraktor (vilket inte hjälpt) räckte det med två gånger hos David för att problemen skulle försvinna. Kan varmt rekommendera honom om man vill bli av med värk!

Google-omdömen

Håkan Andersson
Håkan Andersson
10:31 05 Feb 16
Superproffsigt!
Vesna Gregurkovic
Vesna Gregurkovic
17:35 06 Nov 17
Jag har gått hos många sjukgymnaster, kiropraktorer ingen har kunnat hjälpa mig som David har gjort. Han vet verkligen sitt yrke. Han bryr sig och lyssnar och gör sitt bästa för att kunna hjälpa en. Kort sammanfattad han är The Best of best
Markus Bengelsdorff
Markus Bengelsdorff
08:26 04 Sep 17
Väldigt nöjd med både bemötande och behandling, David var väldigt informativ och gav tips och råd för hur jag kan förebygga smärtan i min ländrygg själv. Gav positiv feedback men var också ärlig när det kommer till min ensidiga träning. Jag visste inte om jag skulle till en Naprapat eller en Kiropraktor, i efterhand är jag glad över att jag blev rekommenderad att gå till David.
Kourosh Shik
Kourosh Shik
01:40 27 Jul 17
David gjorde allt, men det gjorde inget hjälp i mitt fall, då jag hade nerv problem. Jag hade någon nerv som var i kläm nånstans i nacken. Jag lider fortfarande av smärta och det enda läkarna säger det är medicinering och sjukgymnast.
Daniel Liberg
Daniel Liberg
18:16 18 Jul 17
Grymt duktig och tillmötesgående. David har ett proffsigt bemötande och han kan verkligen sina saker. Rekommenderas varmt alla gånger!
See All Reviews

 

Leg. Naprapat David Privér

  033-130390 (Telefontid må-fr 7-19, arbetstid mån-fre 7-17.

Beräknad behandlingstid 40-50 min.

  citynaprapaten@hotmail.com

  Österlånggatan 74 BV, 503 37 Borås

400 parkeringsplatser inom 100m

Bokning sker endast via telefon. Om du mailar mig så vänligen lämna dina uppgifter så ringer jag upp.

Avbokning sker ENDAST via telefon senast kl 08.00 samma dag. Sen avbokning och missad tid debiteras med fullt pris.

Konsultation
Om du är osäker på om just jag skall/kan hjälpa dig, vänligen konsultera mig först med ett telefonsamtal eller mail.

Integritetspolicy

Läs om hur vi hanterar personuppgifter här

Sociala medier