Omdömen

Mycket bra service och bemötande. Ser till helheten och ger behandling som hjälper snabbt men även rådgivning till hur man ska undvika liknade problem i framtiden.

Tack David

Jag har haft besvär med min höft under lång tid vid löpning och besökt många olika terapeuter. David bemötte mitt besvär på ett nytt sätt och jag kunde därför springa smärtfri på SM. David ser till varje individs behov och det märks att han har väldigt mycket kunskap. Rådgivning och behandling i toppklass. – Linus Wirén SM-guldmedaljör på 100 km löpning 2018

Brukar gå regelbundet till andra terapeuter, men aldrig tidigare har jag mått så bra som nu, 4 veckor efter sista besöket. Han lovade att allt skulle fungera om jag bara tränade rätt.

Inger 80 år

Bra information och behandling. Ren och fin mottagning. Skönt med en tyst mottagning utan hög musik.
/ Inger

Bäst

Har varit hos många olika men David är utan tvekan bäst. Noggrann, kunnig och intresserad av sina patienter. Rekommenderas mycket varmt.

Oerhört kunnig

Efter att ha varit vid sju tillfällen på två månader hos kiropraktor (vilket inte hjälpt) räckte det med två gånger hos David för att problemen skulle försvinna. Kan varmt rekommendera honom om man vill bli av med värk!

David Privér Citynaprapaten AB - Naprapat Borås
David Privér Citynaprapaten AB - Naprapat Borås
Baserat på 41 Google omdömen
Therese Berglin
Therese Berglin
2023-08-22
Grymt besök hos David idag med ryggbesvär. Snabbt, effektivt, pålitligt och professionellt. Gott också att uppleva att det finns människor i vårdsfären som rekommenderar "simning" som fortsatt behandling, istället för piller eller annat symptomdämpande. En person på rätt väg i min mening.
Erik Sten
Erik Sten
2022-12-16
Alltid bra behandlingar som hjälper efter 2-3 gånger. Har gått här i ca 5år när jag haft något problem och alltid varit supernöjd.
Profi Pro
Profi Pro
2022-11-30
Jag har kronisk värk i nacke/axlar och har även skadat min rygg, har gått hos David flertalet gånger i flera år och vänder mig inte till någon annan än honom! Vill verkligen rekommendera honom
Jonas Johannesson
Jonas Johannesson
2022-11-23
Kan varmt rekommendera David! Kom dit med en sne rygg och kunde knappt gå! Fick en tid direkt och efter 2v och några behandlingar senare är jag snart tillbaka i normal funktion! Mycket bra bemötande och väldigt hjälpsam!
Peter
Peter
2022-09-20
Har gått till David i många år om jag fått problem med nacke och rygg. Han har alltid löst problemet. Rekommenderar denna naprapat….
Sara Jönsson
Sara Jönsson
2022-09-11
Mycket professionellt bemötande. Jag har kan starkt rekommendera David. Jag har gått hos David i flera år och fått god hjälp.
Martin Sörbom
Martin Sörbom
2022-07-12
Det finns mycket att säga om denna naprapat. Lugn, harmonisk bemötande och fantastiskt behandling. Utan hans behandlingar hade jag inte blivit så bra efter mitt trauma. Dessutom är han påläst och trevlig samt har fixat en akut tid när det varit sådant jag eftersökt! Kan bara ge 5 stjärnor!!!

 

Tidsbokning

  0709-501160

Måndag - fredag 07-17

Du kan sms:a, maila eller ringa för tidbokning. Du får ett skyndsamt svar.

Beräknad behandlingstid 40-50 min

Konsultation
-Ring, sms:a eller maila om du behöver konsultation.

  citynaprapaten@hotmail.com

  Österlånggatan 74 BV, 503 37 Borås

400 parkeringsplatser inom 100m