[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″ custom_padding=”83px|0px|29.7333px|0px”][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” custom_padding=”15px|0px|14.8667px|0px”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

 

11/6 2018

 

Ni med privat sjukförsäkring som ex. Skandia, Bliwa, trygghansa, Förenade liv, Nordic loss, Euroacc, Cardif och folksam kan genom försäkringen besöka mig. Ring ditt försäkringsbolag och först då gör dom ett ärende ditt problem. Sen kontaktar du eller försäkringsbolaget mig. Är du osäker på om du ska besöka mig, vänligen konsultera mig först om jag är rätt terapeut för ditt ärende. Välkomna.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]