2015-08-18
De ville inte ha mig där mer än nödvändigt!
Började med konsultation, sedan information om hur min kropp såg ut och där efter behandling. De ville inte ha mig där mer än nödvändigt. 3 gånger sen fick jag inte komma dit mer! Jag garvade och tänkte, jovisst. Efter 3 behandlingar tillsammans med egenvård mår jag så mycket bättre! Joggning har inte blivit ett nödvändigt ont utan en livsstil. Mål i sikte; iron man. Superb behandling och kundfokus. Aldrig mött trevligare företag.
2015-01-25 09:06
Fokus på helheten!
Fantastiskt nöjd med den behandling samt de tips och råd jag fått. En stark inspirationskälla till ett fortsatt smärtfritt och hälsosammare liv. Bugar och tackar!
2014-05-27 11:33
Otroligt bra, ser till helheten
David har en otrolig kompetens och förmågan att se helheten på ett sätt som jag inte varit med om tidigare. Ger bra tips och stärkande motivation, lånar ut litteratur och får en till att skapa en förändring. TACK!
2014-05-08 08:22
Har kunnat fortsätta jobba.
Har fått diagnosen buktande disk L5-S1 enligt röntgen. har mycket ont och ischias hela tiden. Pga grund av kontinuerliga behandlingar hos David har jag sluppit sjukskriva mig och kunnat hålla mig kropp ganska funktionell. Besvären börjar nu efter 3,5 månad att bli bättre. Men tack till David. Snacka om samhällsekonomisk och privatekonomiskt lyckat med dina behandlingar.
2013-01-17 15:10
Jag jobbar mkt stillasittande och fick akut ont i skuldran. Jag trodde aldrig jag skulle bli fri från den smärtan och fick en akut tid till David.
Redan efter första gången blev det bättre i skuldran och efter ca 5 besök var jag helt återställd! Han gav mig även tips på hur jag ska träna etc. för att det inte skall uppkomma igen. Så jag har lyssnat på hans råd och hållit mig helt frisk i kroppen. Jag rekommenderar honom till alla jag känner och skulle aldrig gå någon annanstans.
2012-11-15 22:44
Jag har i olika omgångar haft ont i ryggen genom åren. Oftast sitter problemet till det onda i nacke och axelpartiet hos mig. Tidigare har jag testat både massage och besökt en kiropraktor, men Davids naprapat-behandlingar är de som hjälpt absolut bäst för mig.
Jag är mycket nöjd och rekommenderar gärna David till vänner och bekanta.
2012-01-25 08:14
Väldigt kompetent
Jag har problem med min rygg och David har alltid lyckats få ordning på den när jag haft problem. Rekommenderas varmt!
2011-11-04 13:56 Sofie
Proffessionell & snabb hjälp!
Att få hjälp där man exakt behöver få behandling!,
Att få tips på vad man själv behöver jobba med för att minska risken att få problem igen. Lyhörd, lugn & vänlig! Rekommenderas!
2011-09-07 09:34
Snabb hjälp och fokuserad.
Tack David för din hjälp med mitt knä. Nu kan jag snart springa igen.
2011-07-01 12:47
Fick hjälp med min tennisarmbåge! Hänvisade också en god vän som också fick hjälp med den! Aldrig haft problem med den efter det!
2010-12-02 10:25
Hög kompetens och trevligt bemötande!
David är en mycket duktig och professionell naprapat som alltid gör sitt yttersta för att du ska bli frisk och smärtfri. Jag blev betydligt bättre redan efter en behandling. Dessutom har han en skarp helhetssyn och ger bra förslag på åtgärder man kan göra för att motverka återkommande problem, vilket är guld värt! Stort tack för all din hjälp!
2010-09-21 11:23
Tack för din hjälp med min onda rygg!! 😀 😀
2009-11-20 13:10
Jag hade låsningar i ryggen och ont i muskel- och senfästen i ländryggen under en tid. Provade massage, total vila och anti inflammatoriska tabletter. Inget hjälpte men efter tre behandlingar hos David är jag helt bra igen.
Bra bemötade och perfekt utförd behandling…Rekommenderas!
2009-08-04 18:53
Tack för jag blev bra så fort.
Tack för hälsene behandlingen, Nu blir det Lidingöloppet..TACK
2009-06-04 10:56
Oerhört kunnig
Efter att ha varit vid sju tillfällen på två månader hos kiropraktor (vilket inte hjälpt) räckte det med två gånger hos David för att problemen skulle försvinna. Kan varmt rekommendera honom om man vill bli av med värk 🙂
2009-04-20 19:43
Grym naprapat som verkligen vet sin sak
2009-03-27 15:49
Bäst
Har varit hos många olika men David är utan tvekan bäst. Noggrann, kunnig och intresserad av sina patienter. Rekommenderas mycket varmt.